Dagens citat:
Arinbjörn efter Miriam siger, at en pige har hvalpefedt i ansigtet
-- Hun er svensker, hun har ikk en gang været i Valby

Kalender

DECEMBER
Monday d. 18. December 2017

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde d. 18. December 2017 kl. 18:00 i foreningens lokaler. Hvis man gerne vil deltage, bedes man informere bestyrelsen herom på cafe@cafeen.org, og forslag til dagsordenen bedes ligeledes sendt til bestyrelsen inden d. 17. December 2017 kl. 12:00. Dagsordenen offentliggøres snarest herefter.

Grillfest 2017
Saturday d. 26. August 2017
Vi savner jer! Alt for længe har Caféen? været uden dets dejlige fulde medlemmer. Men ikke længere, for nu er vi endelig nået til vores årlige grillfest!

Festen finder sted lørdag d. 26/8. Billetprisen er 85 DKK - for det får du både mad og adgang til festen, men oveni endda dit personlige medlemskort med navn på.

Der vil være helt stegt pattegris og nogle kyllinger for dem der ikke er så glad for svin. Vi laver også hjemmelavede salater og serverer noget brød med hjemmelavede hvidløgs- og persillesmør.

Da vi stadig er i gang med at sætte Caféen? godt i stand er det ikke muligt at komme forbi og købe en billet. Tilgengæld kan du reservere en plads ved at sende en mail med navn, studie og email til cia@cafeen.org.
OBS: Tillmelding til arrangementet er bindene og kun gældene hvis man har fået en bekræftelses email. Betaling forgår til arrangementet.

Har man ikke mulighed for at deltage i spisningen, men ønsker at deltage i festen senere, så kan man kigge forbi fra kl. 22, hvor dørene åbner for alle medlemmer.

Vi glæder os til at komme godt i gang med det nye studieår med jer.

? Caféen?

Caféen? webcam

Cafeens Webcam - lige nu!

Caféen?s nyhedsbrev

Tilmeld dig Caféens nyhedsbrev.

Det bliver sendt ud ca. en gang om måneden.

Tilmelding:

Caféen? poll

Hvem holder den bedste revy ?
Biologi
Datalogi
Fysik
Matematik
Mol-Bio
Hvad er en revy
Humatisterne
   Se resultat

Special øl

Ølkrus Månedens Øl i December 2013 er "Julen sig nærmer".

Fdevarestyrelsens smiley-rapporter