Dagens citat:
Man har ikke brug for sin lever før den dør!
-- Arinbjörn

Kalender

OCTOBER
Thursday d. 24. October 2019

Indkaldelse til Bestyrelsesmøde

Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde. Mødet afholdes torsdag d. 24/10 kl. 18 i Caféen?s lokaler. Bestyrelsen minder om, at alle foreningens medlemmer er velkomne til at deltage i mødet. Punkter til dagsordenen skal være bestyrelsen i hænde (på cafe@cafeen.org) senest onsdag d. 23/10-19 kl. 12.00. Dagsorden udsendes snarest herefter.

nyheder

Caféen?s 25 års jubilæum
23. juli 2018
Så skete det faktisk!

Caféen? har eksisteret i 25 år! Hvem havde troet det om den lille studiebar der i 1993 måtte købe øl hos Carlsberg på klods.

Men vi er blevet 25 år ældre siden da, og det skal fejres!!

Vi vil derfor gerne invitere alle dem der har været med til at gøre Caféen? til en mulighed, både nuværende/tidligere frivillige, KUs drift, leverandører og meget mere, til et brag af en fest lørdag d. 4 august.

Vi starter kl. 14 med snacks og fingermadder. Omkring kl 19 vil der være helstegte dyr og andet godt til alle der er med, og så stopper vi når vi ikke kan mere!

Vil man gerne have lidt mad i løbet af dagen, både pindemadder og aftensmad, så skriv jer lige på denne doodle, så vi ved hvor mange vi skal regne med deltager. =D
https://doodle.com/poll/ci54z5wfi5ksf4n7

Så kom og hjælp os med at takke jer, for alt det arbejde I har lagt, stort som småt. For sandheden er jo at dette aldrig ville være blevet en realitet uden jer!

Hvis der er en, du har været frivillig sammen med i din tid, som ikke skulle være inviteret, så send endelig dette i deres retning, så vi også kan få dem med.

- Caféen?s bestyrelse anno 2018

Caféen? webcam

Cafeens Webcam - lige nu!

Caféen?s nyhedsbrev

Tilmeld dig Caféens nyhedsbrev.

Det bliver sendt ud ca. en gang om måneden.

Tilmelding:

Caféen? poll

Hvem holder den bedste revy ?
Biologi
Datalogi
Fysik
Matematik
Mol-Bio
Hvad er en revy
Humatisterne
   Se resultat

Special øl

Ølkrus Månedens Øl i December 2013 er "Julen sig nærmer".

Fdevarestyrelsens smiley-rapporter