Dagens citat:
Nej, daddy, nej!
-- Natasha, mens hun dasker til Abøv med en vifte

Kalender

Ingen arrangementer i kalenderen af denne type
Bliv Bartender i Caféen?!
Bartender på Caféen?Caféen? bygger udlukkende på frivillig arbejdskraft, dvs. studerende, som kan afse en eftermiddag, aften eller begge dele til at stå i baren. Her kan du læse lidt om hvorfor det er en god ide, hvad du får ud af det, og hvad det drejer sig om.

Bartendere på Caféen? har følgende fordele:
  • Rabat på drikkevarer i "arbejdstíden"
  • Adgang til bartenderfester/-arrangenter

Caféen? har eksisteret siden september 1993 og har foreløbig nydt en uovertruffen succés. Men succesen er klart betinget af, at der er frivillige bartendere, som gider tager et slæb en gang imellem. Hvis ikke vi har et frivilligt bartenderkorps, som vi kender, kan stole på og som har lyst til at sætte lidt fut i tingene, så vil baren ligeså stille og roligt dø! Som bartender lærer du dels en hel masse om at være barmand/pige; der er jo gerne omkring 300 mennesker i Caféen sådan en fredag, og de vil have kolde øl hele tiden. Du lærer derfor også en masse mennesker at kende, både de andre initiativrige i Cafébestyrelsen, men også de andre bartendere/-inder fra andre studieretninger, og ikke mindst "kunderne".

Der er et par andre arbejdsopgaver: Der skal holdes nogenlunde ryddeligt, både bag baren og i lokalet - der skal samles flasker og affald ind, så det hele ikke bliver en stor skraldespand (også af brandmæssige årsager), og der skal ryddes ordentligt op, når baren er slut. Det kan godt være surt, men nogen skal gøre det! En sidste, men ikke uvæsentlig detalje er, at der skal holdes dørkontrol om fredagen, dvs. der skal sidde 1-2 personer i døren og kontrollere, at ikke hvemsomhelst kommer ind. Kun medlemmer af Caféen? må komme ind, og medlemsskab må kun sælges til personer, der er studerende, ansat ved eller kandidat fra videregående uddannelsesinstitutioner. Som bartender får du til gengæld tre kroner i rabat på alle varer (undtagen smøger). - men kun så længe du står i bar eller dør.

Hvis det er noget for dig, så tilmeld dig her:

Tilmelding:
Caféen? webcam

Cafeens Webcam - lige nu!

Caféen?s nyhedsbrev

Tilmeld dig Caféens nyhedsbrev.

Det bliver sendt ud ca. en gang om måneden.

Tilmelding:

Special øl

Ølkrus Månedens Øl i December 2013 er "Julen sig nærmer".

Fdevarestyrelsens smiley-rapporter