Dagens citat:
Jeg vil hæve 10000 kr og så rive den af ned i en kasse
-- Pyrus

Kalender

AUGUST
Tuesday d. 21. August 2018

Bestyrelsesmøde

Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde tirsdag d. 21/08-2018 kl. 18:00 i foreningens lokaler. Hvis man gerne vil deltage, bedes man informere bestyrelsen herom på cafe@cafeen.org, og forslag til dagsordenen bedes ligeledes sendt til bestyrelsen inden d. 18/08-2018 kl. 12:00. Dagsordenen offentliggøres d. 20/08-2018.
Læs mere...

Saturday d. 25. August 2018

Cafeen? - Grillfest 2018

Vi savner jer! Alt for længe har Cafeen? været uden dets dejlige fulde medlemmer. Men ikke længere, for nu er vi endelig nået til vores årlige grillfest!
Læs mere...

SEPTEMBER
Friday d. 7. September 2018

1. Frebar (wuhuuuuuu)

Ruslingene er kommet til første uge af studiet!! =D Vi har startet et helt nyt studie og på Caféen? sparker vi dette fantastiske år igang med årets Første Frebar! =D
Læs mere...

Bliv Bartender i Caféen?!
Bartender på Caféen?Caféen? bygger udlukkende på frivillig arbejdskraft, dvs. studerende, som kan afse en eftermiddag, aften eller begge dele til at stå i baren. Her kan du læse lidt om hvorfor det er en god ide, hvad du får ud af det, og hvad det drejer sig om.

Bartendere på Caféen? har følgende fordele:
  • Rabat på drikkevarer i "arbejdstíden"
  • Adgang til bartenderfester/-arrangenter

Caféen? har eksisteret siden september 1993 og har foreløbig nydt en uovertruffen succés. Men succesen er klart betinget af, at der er frivillige bartendere, som gider tager et slæb en gang imellem. Hvis ikke vi har et frivilligt bartenderkorps, som vi kender, kan stole på og som har lyst til at sætte lidt fut i tingene, så vil baren ligeså stille og roligt dø! Som bartender lærer du dels en hel masse om at være barmand/pige; der er jo gerne omkring 300 mennesker i Caféen sådan en fredag, og de vil have kolde øl hele tiden. Du lærer derfor også en masse mennesker at kende, både de andre initiativrige i Cafébestyrelsen, men også de andre bartendere/-inder fra andre studieretninger, og ikke mindst "kunderne".

Der er et par andre arbejdsopgaver: Der skal holdes nogenlunde ryddeligt, både bag baren og i lokalet - der skal samles flasker og affald ind, så det hele ikke bliver en stor skraldespand (også af brandmæssige årsager), og der skal ryddes ordentligt op, når baren er slut. Det kan godt være surt, men nogen skal gøre det! En sidste, men ikke uvæsentlig detalje er, at der skal holdes dørkontrol om fredagen, dvs. der skal sidde 1-2 personer i døren og kontrollere, at ikke hvemsomhelst kommer ind. Kun medlemmer af Caféen? må komme ind, og medlemsskab må kun sælges til personer, der er studerende, ansat ved eller kandidat fra videregående uddannelsesinstitutioner. Som bartender får du til gengæld tre kroner i rabat på alle varer (undtagen smøger). - men kun så længe du står i bar eller dør.

Hvis det er noget for dig, så tilmeld dig her:

Tilmelding:
Caféen? webcam

Cafeens Webcam - lige nu!

Caféen?s nyhedsbrev

Tilmeld dig Caféens nyhedsbrev.

Det bliver sendt ud ca. en gang om måneden.

Tilmelding:

Caféen? poll

Hvem holder den bedste revy ?
Biologi
Datalogi
Fysik
Matematik
Mol-Bio
Hvad er en revy
Humatisterne
   Se resultat

Special øl

Ølkrus Månedens Øl i December 2013 er "Julen sig nærmer".

Fdevarestyrelsens smiley-rapporter